Tuotteet hakusanalla mban tärkeys (3)

He-ja Baler

He-ja Baler

Osittain automaattiset ja täysin automaattiset koneet ovat hyvin suunnitellussa, kestävässä rakenteessa, helppokäyttöisiä ja käytännössä huoltovapaita. Ne pakkaavat taloudellisesti yksittäisiä, kollektiivisia ja moninkertaisia paketteja (tarjottimella ja ilman) kutistekalvoon, kuten esimerkiksi tölkkejä, pulloja, niputettuja tuotteita, laatikoita sekä pitkiä esineitä kuten lautoja, ovia, palkkeja, profiileja jne. Sulkuleveys vaihtelee 600 – 1500 mm ja muita kokoja on mahdollista erityisrakenteissa. Kahdesta rullasta muodostuva kalvoväli kietoutuu paketin ympärille nauhamaisena. Hitsausprosessin jälkeen purkuhihna siirtää nauhoitetun tuotteen kutistustunnelin sisään.
Laakerinlehdet - Yrtit ja Mausteet

Laakerinlehdet - Yrtit ja Mausteet

Hei, tarjoamme teille laakerinlehtiä Turkista. Koko lehtinä tai murskattuna. Viljelemme laakerinlehtiä ja myymme niitä tukkumyyntinä kilpailukykyisin hinnoin. Voitte vierailla kentillämme Turkissa ja vakuuttua paikan päällä siitä, että emme käytä torjunta-aineita ja että kaikki viljellään luonnonmukaisesti (BIO). Meillä on myös laboratorioita paikan päällä, joissa voitte testata tuotteitamme itse. Tarjoamme teille luonnonmukaisia laakerinlehtiä murskattuna tai kokonaisina lehtinä. Meillä on myös sopimuskumppaneita, joiden kanssa teemme säännöllisesti yhteistyötä, ja näin saamme erittäin hyviä ehtoja. Voimme myös järjestää toimituksen EUROOPPAAN (kansainvälisesti) puolestanne. Kilpailukykyiset hinnat ja laatu.
Laakerinlehti

Laakerinlehti

Laakerinlehti, tieteellisesti tunnettu nimellä Laurus nobilis, on aromaattinen yrtti, jota käytetään usein keittiössä sen voimakkaan maun ja tuoksun vuoksi. Välimeren alueelta kotoisin oleva laakerinlehti saadaan ikivihreästä laakeripuusta. Lehdet ovat tummanvihreitä ja kiiltäviä, ja niillä on nahkamainen rakenne. Yleensä niitä käytetään kokonaisina, ja niitä lisätään keittoihin, pataruokiin, kastikkeisiin ja marinadiin antaen niille hienovaraisen ja hieman kukkaisen maun. Laakerinlehti on myös tärkeä ainesosa perinteisissä mausteseoksissa, kuten Bouquet garni ja Provencen yrtit. Ruokakäytön lisäksi laakerinlehteä käytetään myös sen mahdollisten terveyshyötyjen vuoksi, mukaan lukien tulehdusta ehkäisevät, antioksidanttiset ja antimikrobiset ominaisuudet. On kuitenkin tärkeää huomata, että laakerinlehtiä tulisi käyttää kohtuudella niiden voimakkaan maun vuoksi.